etmc schreef:dribbeltje schreef:vet de vormpjes in met crisco ( niet te dik) smelt chocolade en vul de vormpjes met de gesmolten chocolade strijk de overtollige chocolade eraf en zet het in de koelkast
ze zijn echt leuk ik heb ze ook gekocht, en voor eigen gebruik ga ik geen chocolade terugkoelen omdat ze dan mooier glimmen
ik heb ook een paar gemaakt met een druppeltje kleurstof in de witte gesmolten chocolade en zo maak je lekker je eigen kerstgekleurde creaties
succes en vooral eet smakelijk 
Eh ieuw met crisco? en terugkoelen doe je niet alleen voor de glans maar ook omdat het anders niet stolt en krimpt...
Om goede chocolaatjes te kunnen maken zou ik aanraden informatie op te gaan zoeken over het verwerken van chocola en evt n workshop volgen. Even smelten en erin spuiten werkt als je geluk hebt...
Soms kun je dingen ook moeilijker laten lijken dan het is..
Wij verkopen al lange tijd de chocolade molds van Wilton en met de smelt chocolade van Funcakes werkt dat prima
Het zal wellicht niet de 'perfecte manier' zijn.. maar we zijn dan ook geen chocolatiers 
Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!