1

Onderwerp: Wie heeft ervaring met afsmeren van een Red Velvet Cake??

Ik vraag me af of ik gewoon met de vulling zou kunnen afsmeren of dat dat toch te zacht zal blijken...

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

2

Re: Wie heeft ervaring met afsmeren van een Red Velvet Cake??

Ik zou het denk ik gewoon met de vulling doen, of ga je er nog marsepein over doen?

3

Re: Wie heeft ervaring met afsmeren van een Red Velvet Cake??

Ja je kan er mee afsmeren.

4

Re: Wie heeft ervaring met afsmeren van een Red Velvet Cake??

Nee, het punt is nu juist dat ie daarna nog bekleed moet worden...

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: Wie heeft ervaring met afsmeren van een Red Velvet Cake??

Oh...toevallig heb ik er gisteren weer een gemaakt. Het glazuur hard wel uit maar is wel heeeeel erg machtig, dat samen met fondant of marsepein is misschien iets teveel van het goede?