Onderwerp: custard in botercreme
heeft iemand ooit deze recept uitgeprobeerd? is het verstandig om de taart mee te vullen en te bekleden?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » custard in botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
heeft iemand ooit deze recept uitgeprobeerd? is het verstandig om de taart mee te vullen en te bekleden?
Ik heb wel eens zelf gele room gemaakt en dit door zachte roomboter geklopt. Ik vond het erg lekker en het was luchtig.
Het is een beetje zoals de botercreme van de mix qua smaak dan.
Voor afsmeren werkte het voor mij ook prima
Welk recept bedoel je?
Als je banketbakkersroom met botercreme ( boter en poedersuiker) mengt dan krijg je iets soortgelijks als de botercreme van de mix
Vullen wel, afsmeren zijn de meningen over verdeeld
Ik heb altijd banketbakkersroom(zelf gemaakt) met botercreme en daar smeer ik mijn taarten ook mee af.
Heb er nog nooit problemen mee gehad.
Ik heb altijd banketbakkersroom(zelf gemaakt) met botercreme en daar smeer ik mijn taarten ook mee af.
Heb er nog nooit problemen mee gehad.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » custard in botercreme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.