1

Onderwerp: custard in botercreme

heeft iemand ooit deze recept uitgeprobeerd? is het verstandig om de taart mee te vullen en te bekleden?

2

Re: custard in botercreme

Ik heb wel eens zelf gele room gemaakt en dit door zachte roomboter geklopt. Ik vond het erg lekker en het was luchtig.
Het is een beetje zoals de botercreme van de mix qua smaak dan.
Voor afsmeren werkte het voor mij ook prima

3 Laatst bewerkt door taartenprinsesje (28-11-2012 08:43)

Re: custard in botercreme

Welk recept bedoel je?

Als je banketbakkersroom met botercreme ( boter en poedersuiker)  mengt dan krijg je iets soortgelijks als de botercreme van de mix

Vullen wel, afsmeren zijn de meningen over verdeeld

I never met a calorie I didn't like....

4

Re: custard in botercreme

Ik heb altijd banketbakkersroom(zelf gemaakt) met botercreme en daar smeer ik mijn taarten ook mee af.
Heb er nog nooit problemen mee gehad.

5

Re: custard in botercreme

Ik heb altijd banketbakkersroom(zelf gemaakt) met botercreme en daar smeer ik mijn taarten ook mee af.
Heb er nog nooit problemen mee gehad.