1

Onderwerp: chocoladebiscuit

Kan je van de gewone bischuit-mix een chocoladebiscuit maken door er cacao door te gooien? Heeft iemand hier ervaring mee? Hoeveel cacao moet er ongeveer door?

2

Re: chocoladebiscuit

Ja hoor! Zoveel tot dat het een mooi kleurtje heeft, misschien even proeven. :P

3

Re: chocoladebiscuit

Bij deze quote ik Inge maar weer;

Als je aan 330 gram biscuitmix 40 gram cacaopoeder en 25 gram poedersuiker toevoegt krijg je chocoladetaart! Doe het dus bij de mix meteen, en zeef het even dan. Anders krijg je klontjes! Daarna pas eieren en water toevoegen, zelfde hoeveelheden hanteren.

In hetzelfde topic als waar deze quote uit komt kwam Wendy met het idee een extra eigeel toe te voegen omdat het biscuit door de cacao iets droger kan worden ;)

Blackadder: "They do say that verbal insults hurt more than physical pain. They are, of course, wrong, as you will soon discover when I stick this toasting fork into your head."

4

Re: chocoladebiscuit

Bedankt voor de info!! Ga ik eind deze week even proberen!

5

Re: chocoladebiscuit

Je kunt ook een klein beetje melk toevoegen om het wat smeiiger te maken.

Wat ik altijd doe: twee eetlepels jam erdoorheen.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl