Onderwerp: chocoladebiscuit
Kan je van de gewone bischuit-mix een chocoladebiscuit maken door er cacao door te gooien? Heeft iemand hier ervaring mee? Hoeveel cacao moet er ongeveer door?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chocoladebiscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je van de gewone bischuit-mix een chocoladebiscuit maken door er cacao door te gooien? Heeft iemand hier ervaring mee? Hoeveel cacao moet er ongeveer door?
Ja hoor! Zoveel tot dat het een mooi kleurtje heeft, misschien even proeven.
Bij deze quote ik Inge maar weer;
Als je aan 330 gram biscuitmix 40 gram cacaopoeder en 25 gram poedersuiker toevoegt krijg je chocoladetaart! Doe het dus bij de mix meteen, en zeef het even dan. Anders krijg je klontjes! Daarna pas eieren en water toevoegen, zelfde hoeveelheden hanteren.
In hetzelfde topic als waar deze quote uit komt kwam Wendy met het idee een extra eigeel toe te voegen omdat het biscuit door de cacao iets droger kan worden
Je kunt ook een klein beetje melk toevoegen om het wat smeiiger te maken.
Wat ik altijd doe: twee eetlepels jam erdoorheen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chocoladebiscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.