1

Onderwerp: mbc met baileys

Ik heb deze namiddag voor het eerst meringue botercrème gemaakt en het is super gelukt.
Nu wil ik graag een baileys smaakje maar kan ik er gewoon een scheutje baileys bijdoen of wordt de mbc dan te dun, gaat die schiften,...? 
Als dat gaat veronderstel ik dat ik er enkel mee kan vullen.
Afsmeren kan ik waarschijnlijk beter doen met gewone mbc?

Dan vroeg ik me ook nog af of je er ook champagne kan bijdoen voor champagnecrème?

Hopelijk heeft iemand hier ervaring mee want ik heb geen zin om mijn overheerlijke mbc in de vuilbak te moeten gooien als het mislukt  :P

Alvast bedankt!

Re: mbc met baileys

Op je champagne vraag heb ik wel een antwoord, de rest niet. Sorry!
Voor champagne kun je patidess gebruiken, dat gebruik ik regelmatig en is erg lekker!

I just love cake!
Groetjes Laura

3

Re: mbc met baileys

Oké bedankt! Ik lees nogal tegenstrijdige dingen over die patidess maar smaken verschillen dus ik zal het eens een keertje moeten proberen!

Nog iemand een idee wat ik moet doen met de baileys?

4

Re: mbc met baileys

Gewoon erbij schenken net als champagne

5

Re: mbc met baileys

ik kwam hier al zoekende naar MBC met champagne :)

:think: dus gewoon MBC maken en daar een scheut prosecco/cava/champagne bij? Hoeveel op hoeveel ongeveer?
Kan me zo voorstellen dat het moeilijkt mengt/ te dun wordt  :s
Iemand ervaring mee?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: mbc met baileys

Tot t goed smaakt ;) maar met champagne wordt t best dun