1

Onderwerp: Houdbaarheid Banoffee & Citroen-schuim

Hoi Allemaal,

Ik wil voor mijn collega's binnenkort een Banoffee-pie, een citroen-schuim taart en slagroomtruffels maken.

De truffels kan ik van tevoren maken en invriezen, dus dat is geen probleem.

Van de Banoffee en Citroen-schuim heb ik een recept (uit een klein boekje, ik hou van zoet), maar geen idee hoe lang (en hoe) deze nou eigenlijk houdbaar zijn, dus als iemand daar tips voor heeft, graag  :Y

De Banoffee is korstdeeg met banaan (in stukjes), Dulche de Leche, chocolade en een slagroomlaag bovenop (deze misschien later doen?)

De Citroen-schuim is ook een korstdeeg met een soort lemon-curd achtige vulling en een laag eiwitschuim (gebakken)

Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft.

Groetjes en alvast bedankt voor het meedenken,

Chantal

"de hersenpan is geen jukebox waar je naar believen vrolijke ideeën uit tovert" - Martin Bril (1959-2009)

2

Re: Houdbaarheid Banoffee & Citroen-schuim

alles met slagroom is beter om binnen 24 uur op te smikkelen.

met korstdeeg en schuim?
korstdeeg icm een vulling  wordt na een tijdje wat slapper dus ook misschien beter om zo snel mogelijk op te eten

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie