1

Onderwerp: red velvet vulling vraag

Hoi allemaal.....:D

Misschien dat jullie me kunnen helpen....!!!  :P
Ik wil dit weekend een red velvet taart maken met de cheese cream vulling! Maar nu zie je zoveel verschillende recepten dat ik niet meer weet welke ik moet maken! Hebben jullie daar recepten van? Of een lekkere :Y

zag er nu ook een:

225 gr roomkaas
225 gr boter
1 tl vanille
450 poedersuiker!

Maar nu lijkt mij dat het heet zoet is ivm met poedersuiker 450 gr!!!
en is dat goed boter en roomkaas gelijk?

Ik wil graag de echte frosting maken!!!  O-)

Hopelijk kunnen jullie me helpen!!


Bedankt alvast!!


x :D

2

Re: red velvet vulling vraag

Hoi,

Ja de 50/50 roomkaas en boter klopt; door de boter wordt ie goed stevig en daar proef je echt niks van, dat het zo boterig is.... De poedersuiker klopt volgens mij ook, je kunt ook eerst 300-350 toevoegen en dan kijken of je tevreden bent....

Dit is wel de echte frosting geloof ik hoor! ik doe er wel eens wat citroensap en -rasp door, wordt ie wat frisser van.

Succes!