Onderwerp: Hoe/waarmee stutten 'omgekeerde' zwevende taart
Hoi allemaal,
Ik heb een vraag over hoe en waarmee ik de volgende taart kan stutten:
De afmetingen van de taarten worden (van onder naar boven) 15 – 20 – 25 cm vierkant. De taart zelf wordt gemaakt van cake.
Ik zat zelf te denken om onder alle 3 de taarten cakeboards (4mm dik) te doen maar ik twijfel of vooral de bovenste en grootste taart van 25 cm vierkant hiervoor niet te zwaar zal zijn.
Het stutten wil ik gaan doen met Wilton Dowel rods plastic (diameter 1,85 cm) en dan 1 op elke hoek, en 1 in het midden. Het zichtbare gedeelte van de dowels bekleed ik.
Ik zet de taarten pas op locatie op elkaar en vast met wat royal icing (ik heb al gedroomd over dat ik deze taart gestapeld vervoerde en daarmee een parkeergarage in moest )
Ik ben benieuwd hoe en waarmee jullie zo’n taart zouden stutten!
Groetjes
Anne