1

Onderwerp: welke vulling bij warmte

Hallo allemaal
Ik woon in Brazilie en hier is de warmte een groot probleem.
Als ik mn taart met fondant bekleed kan ik m niet in de koelkast bewaren toch? ( zweten)
Als ik m buiten de koelkast bewaar dan smelt de botercreme.
Hoop dat iemand met ideeen komt voor vulling die niet zo warmte gevoelig is,,zou toch wel graag strakke taarten maken.
Ik geloof dat marsepein wel in de koelkast kan maar dat is geen optie,,amandelen zijn ontzettend duur hier.
Alle hulp is welkom en zou graag weten wat jullie in de zomer doen.

  groetjes uit warm 38 gr  Brasil

99% van de computer fouten zit tussen de stoel en het toetsenbord

2

Re: welke vulling bij warmte

Ik zet m'n taart eigenlijk wel altijd in de koelkast als ik 'm bekleed heb maar ik ben ook nog maar een beginner...

3

Re: welke vulling bij warmte

Misschien koelkast op laagste stand en fondant kan er in hoor. Alleen dan wel goed laten drogen zonder er aan te komen als je m er uit hebt gehaald.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: welke vulling bij warmte

Fondant in de koeling is inderdaad geen probleem, hoor. Beste in een kartonnen taartdoos, zodat deze wat condens kan opvangen. In ieder geval niet direct afdekken met plastic folie. Als je hem eruit haalt gewoon een tijdje te 'drogen' laten zetten zonder wat dan ook erom heen, zodat de condens verdampt.

5

Re: welke vulling bij warmte

Bedank voor de reacties.
Gaan we dus ff uitproberen :Y

99% van de computer fouten zit tussen de stoel en het toetsenbord