1

Onderwerp: pompoenentoef??

Ik heb vandaag pomponencc's gemaakt, errug lekker, daar niet van.
Maar nu wil ik een zelfde smaak toef hebben.
Vraagje: kan ik door de botercreme gepureerde pompoen doen?? Of zijn er andere alternatieven??
Als dat kan, wat zou ongeveer de hoeveelheid kunnen zijn?

2

Re: pompoenentoef??

Waarom niet? Ik zou beetje bij beetje toevoegen tot je denkt dat je nog een goede stevigheid hebt om de toef te laten staan. Ik kan me voorstellen dat de bc wat slapper wordt door de pompoen.

3

Re: pompoenentoef??

Misschien eerst roosteren ook een plan omdat dan het meeste vocht onttrokken is en heeft ook een mooi sterkte smaak dan. Ik heb nog nooit eerder pompoen door bc gedaan dus het is voor mij ook een gok

4

Re: pompoenentoef??

Ik ga het gewoon proberen.
Ik begrijp uit jullie reacties dat je altijd wel een gepureerde substantie aan je botercreme kan toevoegen??