1

Onderwerp: Botercreme of iets anders om te bekleden

Hallo Allemaal,

Ik hoop niet dat ik in het verkeerde Topic zit met deze vraag.
Maar ik vroeg mij af welke cremes oid jullie gebruiken om af te smeren voor dat jullie bekleden?
Ik gebruik voor chocolade taarten altijd chocopasta/fudge. En voor Blanco cake taarten gewone botercreme.
Is er voor die botercreme ook een andere mogelijkheid zonder dat je marsepein ervan gaat smelten?

Ik wil weer eens wat nieuws proberen.
Alvast bedankt voor jullie reacties.

Supermiep

In elk "Miepie" zit een Supervrouw verscholen

2

Re: Botercreme of iets anders om te bekleden

icing

3

Re: Botercreme of iets anders om te bekleden

Ja hoor, voor chocolade taarten , roer er wat cacao onder
Ja hoor, voor mocca taarten , roer er wat gemalen/gevijzelde nescafe  onder.

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

4

Re: Botercreme of iets anders om te bekleden

Afsmeren met chocolade ganache, wit, melk of puur. Het smaakt heerlijk en je kunt er strakker mee afsmeren! :)