1 Laatst bewerkt door Queen (14-10-2012 08:34)

Onderwerp: I scream van Rudolph bewaren, hoe?

Ik wil vandaag de cakejes in ijsbekers van Rudolph bakken voor een traktatie morgen. Als topping doe ik Saroma pudding met slagroom en klopvast.

Dit moet je dus in de koelkast bewaren, maar ik vrees dat daardoor de ijsbakjes klef worden. Iemand een idee?

2

Re: I scream van Rudolph bewaren, hoe?

Kan je de topping er niet op het laatst opdoen?

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

3

Re: I scream van Rudolph bewaren, hoe?

topping vandaag al maken, en morgenochtend er even opspuiten.

4 Laatst bewerkt door djehr (14-10-2012 19:51)

Re: I scream van Rudolph bewaren, hoe?

Misschien nog een tip (alleen heb je daar nu waarschijnlijk niets meer aan  :think: ) in plaats van een crème toef merengueschuim als toef gebruiken.
Dan hoef je ze niet in de koelkast te bewaren...

Voorbeeld in dit topic:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=199356

berichtje 17 en 20

5

Re: I scream van Rudolph bewaren, hoe?

djehr schreef:

Misschien nog een tip (alleen heb je daar nu waarschijnlijk niets meer aan  :think: ) in plaats van een crème toef merengueschuim als toef gebruiken.
Dan hoef je ze niet in de koelkast te bewaren...

Voorbeeld in dit topic:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=199356

berichtje 17 en 20

Thanx! Had ik ook al aan gedacht, maar het is voor kleine kinderen en dan vind ik meringue een beetje eng met dat eiwit. Ik heb de toeven nog niet gemaakt, dus misschien ga ik nog overstag  :D

6

Re: I scream van Rudolph bewaren, hoe?

Queen schreef:

Had ik ook al aan gedacht, maar het is voor kleine kinderen en dan vind ik meringue een beetje eng met dat eiwit.

Is niks engs aan, hoor! Ze moeten nl. behoorlijk lang in de oven en hier is het bij grote en kleine kinderen een groot succes.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja