1

Onderwerp: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

Hallo allemaal
ik ben bezig een taart aan het bakken.nu wil ik dalijk het beslag in de bakvorm doen,ik heb de bakvorm ingevet maar nu heb ik geen panneermeel.Kan ik iets anders gebruiken om in het ingevette bakblik te strooien??Of kan het ook zonder panneermeel.Zit de taart dan ook los in het blik??
Alvast bedankt!!!

2

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

bloem

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat

3

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

je kan ook bloem erin doen, of poedersuiker. Maar zonder kan ook! (wel invetten natuurlijk)

4

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

super bedankt voor de tips :thumb:
nu kan ik weer verder

5

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

:think: paneermeel?? :think: proef je dat niet dan?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

Hai Carien
eigenlijk proef ik het nooit,ik hoor er ook nooit iemand iets over zeggen.
Gebruik jij nooit panneermeel??

7

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

:nooo heb het niet eens in huis :nooo
gebruik ook nooit bloem, gewoon licht invetten (ik doe met vloeibare braadboter) en that's it :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

8

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

Als je beschuiten langs elkaar wrijft, krijg je ook paneermeel... Maar met bloem bestrooien gaat ook prima hoor.

Tieneke

9

Re: geen panneermeel,wat nu gebruiken?

Paneermeel heb ik eerlijk gezegd ook nog nooit gehoord. Lijkt me zo grof. Voor cake gebruik ik ook boter+bloem. Voor biscuit alleen boter.

@lenney: poedersuiker heb ik trouwens ook nog nooit gehoord. Wordt dit niet te plakkerig? Ik bedoel, door de hitte gaat de suiker toch smelten  :think: