1 Laatst bewerkt door Peetjuz (12-10-2012 13:04)

Onderwerp: Ingezakt bisquitdeeg

Pfff voor de 2e keer dus op rij een ingezakte bisquit cake... Oorzaak nr 1 lag mss aan 30 gr te weinig gewogen bloem. Nu heb ik de bolle vorm van ikea gebruikt en heb ik een soort van halve maan cake. ja vul um wel op maar baal wel. Mss ligt het aan de eieren of te warm of mss paar dagen te oud ( niet bedorven hoor bewaar me ) . Ga zo een herfst pizza bol maken vanaaf op de koffie en de grote platte vorm vries ik wel in voor cakepops.

Zou het kunnen komen dat ik de 2 vormen tegelijk in de oven hebt gedaan? :grr:

2

Re: Ingezakt bisquitdeeg

Hoe groot was je vorm, welke hoeveelheden ingrediënten heb je gebruikt?

Blanda's moeten in het algemeen veel langer dan gewone bakvormen, hoe heb je getest of hij gaar was? En met 2 tegelijk in de oven, moet het waarschijnlijk nog langer........

Re: Ingezakt bisquitdeeg

Ingezakte biscuit is meestal niet gaar......

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

4

Re: Ingezakt bisquitdeeg

idd niet gaar.. had waarschijnlijk veel langer in de oven gemoeten. blanda alleen al staat iets van 45 minuten minstens in de oven. samen met een andere vorm misschien nog wel 10 minuten langer!

5

Re: Ingezakt bisquitdeeg

Mmmm dan zal dat het wel zijn wheee, nxt time better in ieder geval thnx voor de tips