1

Onderwerp: Rolfondant Marshmellow

Goeeiie Avondd!!  :)

Ik wilde graag witte marsepein bestellen van de webshop, alleen las ik net dat die marsepein niet fijn is om mee te werken door de witte kleurstof die eraan is toegevoegd. Nu hoop ik dat jullie mij kunnen helpen met de rolfondant marshmellow..Is dit een goede fondant?
En lekker? Waar smaakt ie naar?

Groetjes,

Kitchen94

Liefde gaat door de maag!~ '

2

Re: Rolfondant Marshmellow

Hij smaakt naar.....marshmellows... Ik vind deze ontzettend zacht om mee te werken, maaar krijg wel complimentjes dat de taart niet zo zoet is, dus vind het zelf fijner ( zachter scheurt niet zo snel, droogt niet zo snel uit, daarom ook niet zo ideaal voor boetseren.)

Neem ook eens een kijkje op:https://www.facebook.com/Manoa-taarten

3

Re: Rolfondant Marshmellow

Dankjewel voor je reactiee..Nog één kleine vraagje.. is de witte rolfondant echt zoo wit??

Manoa schreef:

Hij smaakt naar.....marshmellows... Ik vind deze ontzettend zacht om mee te werken, maaar krijg wel complimentjes dat de taart niet zo zoet is, dus vind het zelf fijner ( zachter scheurt niet zo snel, droogt niet zo snel uit, daarom ook niet zo ideaal voor boetseren.)

Liefde gaat door de maag!~ '

4

Re: Rolfondant Marshmellow

ja die is echt wit, maar dat is de marshmellow fondant ook

Neem ook eens een kijkje op:https://www.facebook.com/Manoa-taarten

5

Re: Rolfondant Marshmellow

Manoa schreef:

ja die is echt wit, maar dat is de marshmellow fondant ook

thankss  :thumb:

Liefde gaat door de maag!~ '

6

Re: Rolfondant Marshmellow

Ik gebruik altijd Marshmellow, rolt heel fijn en ook zo goed als nooit scheuren.
En over dat zoet klopt wel, die opmerking krijg ik ook regelmatig.