Onderwerp: aardbeienmousse HELP
Ikben nu bezig om aardbeienmousse te maken voor in de taart op mn dochtertje haar verjaardag. Wilde hem eigenlijk eergister maken en dan invriezen omdat ik vrijdag al veel voorbereidingen heb voor het feestje en dacht zo makkelijk de vulling al klaar te hebben.
De taart wordt zaterdag gegeten en ga hem vrijdag dus al klaar maken.
Nu ik bezig ben met de mousse bedenk ik me opeens dat het morgen al donderdag is en het waarschijnlijk dus weinig zin heeft om hem morgen ochtend als het opgestijft is nog in te vriezen.
Mijn vriezer vriest echt heel hard en alles wat er in gaat komt er als betton uit en heeft echt wel een dag nodig om het te ontdooien.
Wat kan ik nu het beste doen?
Toch invriezen morgen ochtend en het vrijdag ochtend heel vroeg er uit halen om te ontdooien?
Of is dit gewoon geen doen en moet ik toch nieuwe maken vrijdag?
Hoop at iemand me kan helpen!
Heb nu het aardbeien mengsel in de koelkast gezet voor 15 min en heb dus nog niet de slagroom er door gedaan.