1

Onderwerp: Bosvruchtenbavarois met?

Ladies!

Voor woensdag moet ik een taart afleveren.
Sowieso wilt de dame in kwestie een laag bosvruchtenbavarois.
Wat voor laag kan ik er bij doen? Banketbakkersroom of toch beter slagroom??
Graag jullie input thanks :-)

2

Re: Bosvruchtenbavarois met?

Doe je (maar) 2 lagen? Dan zou ik 2 lagen bosvruchtenbavarois doen, dan heb je in ieder geval deze smaak overheersend, anders wordt ie te flauw, denk ik.

Groet, Jolanda

3

Re: Bosvruchtenbavarois met?

Ik ga straks een nieuw soort mix kopen(winkel is dichter bij werk ;) ) dus ik weet nog niet hoeveel lagen ik eruit kan snijden.. Ik ga er nu vanuit 2. Maar stel dat ik 3 lagen kan doen. Wat als 3e laag?

4

Re: Bosvruchtenbavarois met?

bosvruchten-confituur ?

5

Re: Bosvruchtenbavarois met?

BakChanz schreef:

Ladies!

Voor woensdag moet ik een taart afleveren.
Sowieso wilt de dame in kwestie een laag bosvruchtenbavarois.
Wat voor laag kan ik er bij doen? Banketbakkersroom of toch beter slagroom??
Graag jullie input thanks :-)

Of een combinatie van deze twee: Zwitserse Room..... súperlekker!

6

Re: Bosvruchtenbavarois met?

:think: witte chocolade-iets (mousse/crème)
:think: citroen-iets (lemoncurd/ citroencrème/ cirtroenmousse)
:think: limoen-iets
:think: viervruchtenjam
:think: bosvruchtenjam
enzenz :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

7

Re: Bosvruchtenbavarois met?

2 x bavarois met 1 x jam ertussen.

8

Re: Bosvruchtenbavarois met?

hmm Jam, geen voorstander van maar misschien dat ik het toch maar gewoon doe.

9

Re: Bosvruchtenbavarois met?

Ladies dank voor het antwoord! gister biscuit gebakken en daar kan ik 2 lagen uit krijgen.. dus 2x bavarois