1

Onderwerp: kersenbaverois.... met kersenvlaaivulling of niet?

Hoi allemaal.

Ik heb een paar bavarois vraagjes.

1. Morgen een taart maken met kersenbaverois maar ik heb lost to do, kan ik de bavarois vandaag al maken?

2. Ik heb voor het recept van deze site alles behalve de kwark. Grmbl.
Wel heb ik dus pitoze kersen op sap, gelatine, slagroom, citroensap.....

Wat ik ook heb is naturel bavarois mix en kersenvlaaivulling.
Ik heb ergens gelezen dat dit ook kan werken. Maar hoe?

Weet iemand het recept en hoeveel je nodig hebt voor een taart van 25 cm?

Thanks alvast!

2

Re: kersenbaverois.... met kersenvlaaivulling of niet?

je zou ook mousse kunnen maken met de kersen en de slagroom volgens mij :Y
Net als de frambozenmousse, maar dan met kersen natuurlijk ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: kersenbaverois.... met kersenvlaaivulling of niet?

En kan ik die bewaren zonder inzakken denk je??

4

Re: kersenbaverois.... met kersenvlaaivulling of niet?

als je er gelatine doordoet wel hoor :Y  (in de koelkast natuurlijk)
ik maak vaak mousse, gaat prima :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl