1

Onderwerp: Bakken en bewaren buiten de koelkast

Kan ik een taart woensdag maken en bekleden en dan vrijdag opeten zonder in de koelkast te doen. Vulling is banketbakkersroom van site, jam en frambozen. Gr. Ineke

2

Re: Bakken en bewaren buiten de koelkast

Niet met banketbakkersroom, dat is koelkastvulling, en met vers fruit is ook tricky.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

3

Re: Bakken en bewaren buiten de koelkast

Zou ik niet doen; in banketbakkersroom gaat melk, dus dat kun je niet te lang buiten de koelkast bewaren. Ik zou het ook met vers fruit niet zo lang van tevoren maken en in de koelkast zetten; gesneden fruit in de koelkast wordt er niet echt mooier op.

4

Re: Bakken en bewaren buiten de koelkast

De taart maak ik met de mix van de shop. Enkel met water erbij geld het dan ook als ik die gebruik en geen vers fruit?

5

Re: Bakken en bewaren buiten de koelkast

Ook banketbakkersroom van mix moet in de koelkast.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Bakken en bewaren buiten de koelkast

het biscuit kan het wel aan, maar je vulling niet.
zelfs als je botercreme van de mix maakt wat buiten de koeling bewaard kan blijven zou ik het niet 2-3 dagen lang buiten de koeling laten!

nee hoor... niet doen  :nooo