Onderwerp: Vraag over de snijschema's mbt uitleg naar je klant
Even een vraagje. Ik heb de taartensnijschema's goed bestudeerd.
Ik moet voor het eerst een opdracht voor een vreemde maken.
De vraag is een Bumba taart voor 25 personen, de rest mag ik zelf verzinnen!
Volgens het taartenschema moet ik een 32cm ronde taartvorm gebruiken (27 stukjes) als ik 1 taart wil maken.
1. Wat ik mij afvraag met het snijden. Hoe leggen jullie je klanten uit hoe ze het moeten snijden. Persoonlijk vind ik het nl raar dat je eerst 9 grote stukken moet snijden, daar de puntjes van afhalen en de rest weer door de helft moet snijden. Zien je taartstukjes er dan niet vreemd uit?
2. Wat raden jullie aan om te doen? (1 taart of toch stapelen bijv.)
Ik hoop dat m'n vraag een beetje duidelijk is.
Alvast bedankt!!