1

Onderwerp: welke Vulling??

wat vinden jullie van deze vullingen? Of zouden jullie iets anders doen?

Taart 1: chocolade biscuit(bloemvorm)
vulling: 1 dikke laag aangevette slagroom en 1 dunne laag aangevette slagroom met Kersen(uit het glas)

Taart 2: gewone biscuit(rechthoek) voetbalveld
vulling: slagroom met perziken en 1 laag abrikozenjam

of chocoladepudding met ananas of perziken met als 2de laag abrikozenjam

2

Re: welke Vulling??

taart 1

chocolade biscuit met slagroom en kersen? mmmm net een swartswalder kirsh taart , maar dan geen fondant erom heeb decoreren!

taart 2 :
ik zou er zwitserse room van maken met perzik ! lekker
ik vind slagroom in combinatie met fondant of marsepein al helemaal geen optie , maar smaken verschillen  :)

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie