1

Onderwerp: Help bescuit!

:Y Hallo meiden,

Ik heb een spoed vraagje.
Vandaag de hele dag gebakken, nu alleen echt geen energie meer.
Net mijn laatste bescuit gebakken maar wil hem morgen pas vullen en decoreren.
Zouden jullie hem even 12 uur in de vriezer doen of zouden jullie heb nog vullen en afsmeren en dan in de koeling zetten?

Hoor het heel erg graag van jullie.
Dit omdat ik dat dan nu nog kan doen.

Hoor het heel graag zsm.

Dank jullie wel.

2

Re: Help bescuit!

Ik bak altijd 1 dag voordat ik ga vullen/afsmeren/bekleden.
Als ie afgekoeld is, goed in plastic verpakken en wegleggen (niet in de koelkast). En dan morgen lekker gaan snijden...

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

Re: Help bescuit!

Bedankt voor je reactie SweetTooth
Word die dan niet droog?
Vind het wel eng want het is voor een bruidstaart voor kennissen..

Re: Help bescuit!

Dan in een pendaalemmerzak of in huishoudfolie?

5

Re: Help bescuit!

Nee, hij wordt niet droog. Ik doe hem altijd gewoon in een pedaalemmerzak, maar als je bang bent dat ie droog wordt, dan zou ik het zekere voor het onzekere nemen en hem eerst inpakken in plasticfolie en dan in een pedaalemmerzak doen.

En als ie morgen tegen alle verwachtingen in toch droogjes is, dan kun je hem altijd nog tremperen.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

6

Re: Help bescuit!

Ik vries wel altijd in, zelfs voor 1 nacht. De biscuit is dan juist niet droog

7

Re: Help bescuit!

Vries ook altijd in..