Onderwerp: Speculoosvulling....
Hoi,
Ik zie verscheidene keren speculoosvulling passeren maar geen uitleg hoe te verwerken.
Smeer ik gewoon de speculoospasta zo uit de pot of kan/wordt het ook op een andere manier bereid??
Zo.ja hoe dan?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Speculoosvulling....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
Ik zie verscheidene keren speculoosvulling passeren maar geen uitleg hoe te verwerken.
Smeer ik gewoon de speculoospasta zo uit de pot of kan/wordt het ook op een andere manier bereid??
Zo.ja hoe dan?
speculoos door de botercreme
Iemand anders nog een suggestie??
Moet hem vanmiddag vullen, dus een klein beetje haast bij...
Nope, door de botercreme is het makkelijkst.
Gewoon smeren op je taart is het te stevig voor en te "hard" om lekker te zijn in je taart.
Ik heb het nog nooit gebruikt, maar wel geproefd... Ik denk dat je gewoon een dunne laag tussen de taart kunt smeren. Zo zou ik het doen! ...Mits hij goed smeerbaar is inderdaad.
Ik heb het nog nooit gebruikt, maar wel geproefd... Ik denk dat je gewoon een dunne laag tussen de taart kunt smeren. Zo zou ik het doen! ...Mits hij goed smeerbaar is inderdaad.
Zo wil ik het komende week ook doen....hoop dat hij een beetje smeerbaar is...!
Als het door de bc moet, wat is dan de juiste hoeveelheid?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Speculoosvulling....
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.