1

Onderwerp: Speculoosvulling....

Hoi,

Ik zie verscheidene keren speculoosvulling passeren maar geen uitleg hoe te verwerken.
Smeer ik gewoon de speculoospasta zo uit de pot of kan/wordt het ook op een andere manier bereid??

Zo.ja hoe dan?

Re: Speculoosvulling....

speculoos door de botercreme

kijk ook eens op mijn website en laat een berichtje achter: http://miggels-taart.webklik.nl/page/homepage. Dank je wel.

3

Re: Speculoosvulling....

Iemand anders nog een suggestie??  :s 

Moet hem vanmiddag vullen, dus een klein beetje haast bij...

4

Re: Speculoosvulling....

Nope, door de botercreme is het makkelijkst.
Gewoon smeren op je taart is het te stevig voor en te "hard" om lekker te zijn in je taart.

5 Laatst bewerkt door Brwie (01-09-2012 11:46)

Re: Speculoosvulling....

Ik heb het nog nooit gebruikt, maar wel geproefd... Ik denk dat je gewoon een dunne laag tussen de taart kunt smeren. Zo zou ik het doen! ...Mits hij goed smeerbaar is inderdaad.

6

Re: Speculoosvulling....

Brwie schreef:

Ik heb het nog nooit gebruikt, maar wel geproefd... Ik denk dat je gewoon een dunne laag tussen de taart kunt smeren. Zo zou ik het doen! ...Mits hij goed smeerbaar is inderdaad.

Zo wil ik het komende week ook doen....hoop dat hij een beetje smeerbaar is...!


Als het door de bc moet, wat is dan de juiste hoeveelheid?