1

Onderwerp: banketbakkersroom

Ik wil graag een vulling maken vanzwitserse room. Hoe maak ik deze het makkelijkst en lekkerst?

ik kan eerst zelf verse banketbakkersroom maken en daardoor heen slagroom slaan. Kan ik het ook met custard maken of si dat niet lekker?

Hellup

2

Re: banketbakkersroom

Je kan het met instant poeder maken, ik gebruik dan altijd opkloppudding. Super lekker nog nooit klachten over gehad en super makkelijk. Neem wel vanille http://mebakery.blogspot.nl/2012/03/rec … isse.html.

Je kan gele room zelf maken en de zelfde hoeveelheid opgeklopte slagroom door heen doen. dus dan bijvoobeeld 100 gram gele room en 100 gram opgeklopte slagroom. dan heb ik 200 gram zwiterse room Lekkerste vind ik zelf, maar veel werk.

Gele room poeder kopen, geleroom maken en dan weer zelfde hoeveelheid opgeklopte slagroom er door doen.  Lekker makkelijk en niet veel werk.

Neem ook een kijkje op mijn blog:
meBakery.blogspot.nl

3

Re: banketbakkersroom

Ik gebruik meestal de Bbr van dr Oetker.

Ik gebruik dan ipv water juist melk en ipv de melk ongeklopte slagroom (kan je het nog volgen :D? )

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)