Onderwerp: Saroma vulling
hoi hoi,
een vraagje ik zat ineens de denken kan ik ook opgesteven saroma pudding tussen de taart doen? en kan ik deze ook invriezen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Saroma vulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi hoi,
een vraagje ik zat ineens de denken kan ik ook opgesteven saroma pudding tussen de taart doen? en kan ik deze ook invriezen?
Maken met slagroom ipv melk, gaat perfect! Kan je ook best invriezen!
ok super dank je!
mijn dochter gebruikt het door de botercreme!
je kan het ook met cocosmelk doen ook lekker
Ik gebruik het zeer regelmatig voor taartjes in de familie.
Maar dan inderdaad met slagroom.
Gewoon bij de ongeklopte slagroom doen en dan opkloppen, is het zo stijf geklopt en blijft lekker stevig.
Verhouding ongeveer een liter slagroom en 1 pakje saroma.
(zit momenteel in caramel vorm in een taartje in de koelkast, die we zo gaan aansnijden, omdat we 8 jaar getrouwd zijn vandaag)
Hahahaha
ok bedankt ik ga het proberen. en gefeliciteerd nagelsan
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Saroma vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.