1

Onderwerp: Saroma vulling

hoi hoi,

een vraagje ik zat ineens de denken kan ik ook opgesteven saroma pudding tussen de taart doen? en kan ik deze ook invriezen?

2

Re: Saroma vulling

Maken met slagroom ipv melk, gaat perfect! Kan je ook best invriezen!

3

Re: Saroma vulling

ok super dank je!

4

Re: Saroma vulling

mijn dochter gebruikt het door de botercreme!

Re: Saroma vulling

je kan het ook met cocosmelk doen :) ook lekker

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

6

Re: Saroma vulling

Ik gebruik het zeer regelmatig voor taartjes in de familie.
Maar dan inderdaad met slagroom.
Gewoon bij de ongeklopte slagroom doen en dan opkloppen, is het zo stijf geklopt en blijft lekker stevig.
Verhouding ongeveer een liter slagroom en 1 pakje saroma.
(zit momenteel in caramel vorm in een taartje in de koelkast, die we zo gaan aansnijden, omdat we 8 jaar getrouwd zijn vandaag)
Hahahaha

I may not be perfect, but i'm always me

7

Re: Saroma vulling

ok bedankt ik ga het proberen. en gefeliciteerd nagelsan