Onderwerp: hoeveel groter wordt een biscuitdeeg in de oven?

hallo,
ik vroeg me af hoeveel groter een biscuitdeeg in de oven wordt. Het is bij mij altijd gelukt maar ik vroeg het me gewoon af. Wordt hij bijvoorbeeld 2x zo groot, of wordt hij 4 cm hoger. Ik heb het nu over een blanda schaal van 20 cm.

groetjes

een eigen taart is goud waard

2

Re: hoeveel groter wordt een biscuitdeeg in de oven?

:think: hoeveel het deeg rijst bedoel je?

daar gebruik ik altijd 270gr mix voor, mocht je dat willen weten :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: hoeveel groter wordt een biscuitdeeg in de oven?

Met biscuitdeeg heb ik geen ervaring. Met beslag hangt het ervan af wat je voor recept gebruikt. Met de mix wordt hij bij mij ruim twee keer zo hoog :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

4 Laatst bewerkt door ireen123 (24-08-2012 08:12)

Re: hoeveel groter wordt een biscuitdeeg in de oven?

Ook afhankelijk van hoeveel rijsmiddel zoals bakpoederr in een product word verwerkt.

Hoger is niet altijd beter, als er te grote luchtgaten in komen is dat namelijk niet wenselijk. Dan beter wat lager en een mooie structuur.

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij