Onderwerp: Voor de zoveelste keer deze vraag: biscuitdeeg zakt in.
Beste mensen,
Speciaal hiervoor mezelf geregistreerd en ik hoop dat ook op een duidelijk antwoord )
Heb vandaag voor de makkelijk een zak biscuitmix gekocht. Nou ben ik nogal nieuw in de bakwereld en ik ben zo iemand die het gelijk goed wilt doen.... Dit lukt dus niet!
Op de verpakking staat bij een ronde springvorm van 15cm 130 gram mix, 100 gram eieren en 13ml water. Zet de hete lucht oven op 170 en mix hem zoals hier op de website staat 8 minuten op hoogste snelheid en dan 2 minuten op laagste snelheid..
Nou weet ik niet precies hoeveel 100 gram eieren is dus heb het maar op 3 gehouden. Een ei meer kan toch geen kwaad?
Maar goed... ik dus geprobeerd en wat denk je? Komt er super uit! Echt, ik was zo trots! Tot ik me 5 minuten later omdraaide en het helemaal was ingezakt... Wat doe ik verkeerd??
Het is nogal warm de afgelopen dagen dus mijn balkondeur staat open.. kan dat er iets mee te maken hebben??
Graag hulp, want ik word hier ernstig wanhopig van!
Alvast bedankt,
Saskia