Onderwerp: Letters en parelrand
Ik bak mijn tweede taart met fondant/marsepein. Tenminste ik ga het proberen. 1e poging ging op zich prima. Netjes alleen aan creativiteit ontbrak het wat
Nu heb ik het helemaal uitgetekend en in mijn hoofd hoe het moet worden.
Nu wil ik een parelrand maken. Ik heb er zo'n siliconen mal voor gehaald. Ik vroeg me alleen af of ik beter marsepein voor zo'n rand kan gebruiken of fondant? Fondant wordt wellicht wat hard?
Zelfde vraag geldt eigenlijk voor de letters. Ik heb die funky letters. De P is echt een nachtmerrie om er mooi uit te krijgen maar die heb ik nu gelukkig niet nodig. De rest is wel te doen. Maar weer mijn vraag. Fondant of marsepein? En waar gebruik ik dat crisco nou voor?!? Ik dacht om de fondant iets zachter te maken maar nu las ik ook weer iets over het plakken.... En tylose?? Nodig of niet Aaaaah!!! Ik ben een beetje aan het verdwalen in het taartendoolhof!