Onderwerp: Petit fours
Misschien een dom vraagje, maar bekleden jullie eerst een lange rechthoekige taart en snijden jullie ze daarna in petit fours of eerst snijden en dan bekleden?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Petit fours
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Misschien een dom vraagje, maar bekleden jullie eerst een lange rechthoekige taart en snijden jullie ze daarna in petit fours of eerst snijden en dan bekleden?
Hoi,
Geen enkele vraag is dom hoor.
Ik maak altijd eerst een vierkante taart en bekleed deze dan, en daarna doorsnijden met een groot scherp mes en erop letten dat je mes schoon is als je ze gaat snijden. (Dus geen vulling aan je mes voordat je de volgende gaat snijden).
Bij deze petit fours zijn ze niet helemaal bedekt met fondant.
ik heb wel eerst schnittjes gemaakt (rechthoek in 4 gesneden) en dan bekleed. dan heb je aan 2 zijkant wel wat marsepein/fondant en de andere 2 zijkant daar zie je dan vulling.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Petit fours
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.