Onderwerp: taart gemaakt van biscuitmix zakt in
goedemorgen,
zo zelfde soort topic zulen jullie vast wel eerder gehad hebben maar ik kon niet zo snel het antwoord op me vraag vinden!
gisteren voor het eerst biscuit mix van de jamin gebruikt, ik gaakde hem er na 40 min ( 160 graden) uit en me stokje om te kijken of die gaar was kwam er helemaal schoon uit. maar als ik erop drukte voelde hij nog een beetje vochtig aan en maakte die een soppig geluid. ik dacht dat komt omda hij warm is.
maar nadat die afgekoeld was was het biscuit nog steeds erg vochtig en nattig en maakte hij nog precies hetzelfde geluid. ook kreeg ik hem totaal niet strak en zakte de taart in!
dus wat heb ik fout gedaan?! moet de taart er toch wat langer in?
voor woe heb ik een taart die ik voor iemand anders moet maken en daar kan ik niet met een ingezakte stapel mee komen! dus advies zou fijn zijn!
heel erg bedankt alvast!