1

Onderwerp: schots en scheef.

Hallo ,

ik heb gister een biscuit afgebakken maar deze is ten eerste niet helemaal recht en het bakpapier wat ik op de bodem heb gelegd was niet groot genoeg waardoor er om de hele biscuit een rand van ongeveer 1cm  is afgebroken.. wat kan ik nu het beste doen?
de afgebroken rand rechtsnijden en de taart rechtsnijden en het gesneden gedeelte als bovenkant gebruiken?
ik hoor graag jullie tips!

groeten kristie rosier

2

Re: schots en scheef.

Ik zou de afgesneden stukken eerder in het midden van de taart gebruiken en ze met vulling een beetje aan elkaar plakken. Dan heb je nog een rechte bovenkant. Anders krijg je een erg hobbelige taart, vrees ik.

Haal voortaan een mes langs je gebakken biscuit voor je hem lost, dan blijft hij nergens vast plakken en breekt er niets. En een scheef biscuit kan aan je oven liggen. Weet je nog hoe hij stond? Dan iets verder uit het midden zeggen naar de kant waar hij het laagst was. Dan heb je kans dat je meer gelijke warmte krijgt.

Succes ermee.

Tieneke