1

Onderwerp: Help

Ladies,

Gister fudge gemaakt niet gelukt, ik weet waar aan het ligt maar mijn vraag!
Ik heb nu dus 800gr soepelsuiker met erin 500gr room en 100 gr boter.. Kan ik hier nog beslag oid van maken??

Ik dacht nog even 150gr boter erbij doen in een pan met wat bloem en je hebt beslag?? Of is dit simpel gedacht??

Ik wil morgen cakepops maken dus als jullie voor morgen (vrijdag middag) antwoord hierop kunnen geven ben ik weer geholpen :-)

Thanks!

2

Re: Help

Niemand?

3

Re: Help

Ik denk niet dat het zal lukken om van mislukte fudge nog beslag te maken voor cakes of biscuit of iets dergelijks.
Niet alleen omdat de verhoudingen en ingrediënten niet kloppen, maar ook omdat je de suiker verwarmd hebt en hierdoor de consistentie veranderd is.
Ik kan me voorstellen dat je mislukte fudge nu een plakkerige brij is?
Lijkt me niet veel anders op te zitten dan de boel weg te gooien, vrees ik.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: Help

Ja het plakt inderdaad dat staat vast.. Okay ik dacht gewoon opwarmen tot het weer smeuig is en dan chocolatemudpie beslag van maken omdat daar ook veel suikers ingaan en room.. want er zit wel al cacao doorheen

5

Re: Help

Je kan het altijd proberen, met het risico dat je nog wat eieren en bloem kwijt bent (en wat er nog in een chocolate mud cake zou moeten)...

Maar ik denk echt dat door het verwarmen van de suiker het niet op eenzelfde manier zal reageren. Ik vermoed dat je een dikke compacte cake zal krijgen.

Maar als je cakepops wil maken, dan hoef je er misschien geen plakspul meer bij te doen.
Misschien ontdek je wel een nieuw recept, wie weet  ;)

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

6

Re: Help

Marie-Popo schreef:

Maar als je cakepops wil maken, dan hoef je er misschien geen plakspul meer bij te doen.
Misschien ontdek je wel een nieuw recept, wie weet  ;)

Haha wie weet! Ik ga het gewoon maar proberen  morgen.. dan maar 2 eieren minder en wat zelfrijzend bakmeel..