1

Onderwerp: Spoed...

Ik wil zometeen mijn eerste biscuit gaan bakken, maar moet je daarvoor eerst de eieren in heet water leggen? Ik heb al zoveel verschillende recepten en manieren gezien op deze site, ik zie door de bomen het bos niet meer...

Re: Spoed...

Het is trouwens met de mix van de webshop...

3

Re: Spoed...

Ik doe het nooit eigenlijk, maar ik bewaar mijn eieren niet in de koelkast. Als je ze wel in de koelkast bewaart is het wel handiger om ze in ieder geval op kamertemperatuur te laten komen, in heet water doen kan inderdaad ook. Als je maar geen koude eieren hebt.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

Re: Spoed...

Bedankt!

Ik neem aan dat ik ook kan bakken in een combi magnetron?
Weet je toevallig of ik dan dezelfde tijd en graden aan kan houden?

Wordt er gewoon een soort nerveus van, haha!

5

Re: Spoed...

als je bakt op hete lucht moet de temperatuur meestal wat lager.

6

Re: Spoed...

Doe niet aan combimagnetrons, doe alleen aan

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

7

Re: Spoed...

Met hetelucht doe ik het op 160 graden, 35 minuten.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

Re: Spoed...

Ja, zou willden dat ik een ECHTE oven heb... ;-)
Wie weet ooit!

Hij zit ondertussen wel in m'n combi, ben benieuwd. Heb trouwens de temp een beetje opgevoerd, (ook ergens gelezen) doen jullie dat ook?

Ga ook de botercreme maar even maken, dan is dat ook vast klaar voor morgen, dat kan toch wel als ik het in de koelkast bewaar?

9

Re: Spoed...

Ja dat wel, maar dan zou ik het morgen toch wel weer opnieuw ff flink kloppen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag