1

Onderwerp: Ervaring sinaasappel crème?

Hoi!
Vanavond voor het eerst sinaasappel crème gemaakt volgens het recept hiernaast.. Lijkt niet stevig genoeg te worden om er wat mee te vullen of een toef te spuiten. Heb precies het recept gevolgt!
Iemand eerder deze crème gemaakt?

2

Re: Ervaring sinaasappel crème?

Een nacht in de koelkast laten staan doet vaak wonderen.

3

Re: Ervaring sinaasappel crème?

De dikte is mwa...
Smaak erg sterk, maar dat valt misschien mee als vulling.
Zou ik er misschien slagroom met wat klopfix doorheen kunnen doen? Dan wordt de smaak wat milder en wordt het wellicht stijver, of werkt dat niet zo??
Wie kan me helpen?

4

Re: Ervaring sinaasappel crème?

Iemand??

5

Re: Ervaring sinaasappel crème?

:think: 't is crème en daar wil je slagroom doordoen? :think:

*gaat effe recept opzoeken*

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: Ervaring sinaasappel crème?

tsja, lijkt mij raar om er slagroom door te doen (maar dat snapte je al ;) ). Ik denk dat een sterke smaak in biscuit wel meevalt...
Wat wil je ermee?



Ik heb laatst mbc gemaakt en daar sinasappelcurd doorheen gedaan; redelijk simpel en errug lekker :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

7

Re: Ervaring sinaasappel crème?

Wil het gebruiken als vulling of evt als toef, maar mij lijkt de smaak erg sterk. Heb het maar even in de vriezer geparkeerd tot ik het heb bedacht.
Bedankt voor je antwoord!

Re: Ervaring sinaasappel crème?

zou een beetje gelatine niet werken? (heb geen ervaring met de creme  heb zelf alleen de sinasappel perzik gemaakt volgends recept op forum)

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby