1

Onderwerp: tips voor cupcakeijsjes

hallo

heeft iemand tips voor cupcakesijsje?

ik heb ze vandaag geprobeert te maken.
nu vind ik de koek wat zacht worden.
en de toef heb ik met 500ml slagroom met pakje saroma gedaan, maar vind de smaak niet zo geweldig en de kleur trekt al weg na 3uur.


heeft iemand tips hiervoor?

anna

2

Re: tips voor cupcakeijsjes

Door je slagroom vruchtenjam kloppen, heerlijk en blijft mooi stijf, of je toeven maken van schuimpjes ( meringe)  dochterlief heeft ze vandaag getrakteerd en was een groot succes.

groetjes Samantha

Life is like one of my cakes......You never know what you're gonna get.
http://www.facebook.com/pages/Cake-Diva … ref=stream

3

Re: tips voor cupcakeijsjes

Ik heb ze ook al een paar keer met schuimpjes gemaakt.
Voor een stevige toef kan je denk ik beter bc gebruiken, maar voor kinderen is dit vaak teveel, vandaar de schuimpjes.
Wat de zachte koek betreft, kan ik je niet helpen, daar heb ik nog nooit last van gehad.
Misschien een paar minuten langer bakken?

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja