Onderwerp: hulp voor smaak
Hoi hoi,
Voor een opdrachtje heb ik jullie hulp nodig.Ik heb een bruidje, die vanwege een cappucinokleurige bruidsriem, een cc wil meegeven als party-treat met een cappucinokleurige swirl. Helemaal leuk. Nou heb ik haar geadviseerd om de smaken van de cupcake in overeenstemming met de kleur te doen. Dus geen aarbeiensmaak in een cappucinokleurige swirl. Ik heb haar vandaag wat proefjes gegeven zodat ze er een voorstellijng van kreeg. Ik heb haar een paar cc;s gegeven gevuld met chocolade en als topping, een soort met caramelbc en een met hazelnootbc.
Ze vond het te machtig/zwaar, en vraag om een lichtere, frissere suggestie. Nou ben ik heel benieuwd naar jullie input. Hebben jullie nog leuke ideen, ik dacht zelf nog aan appel/kaneel (tis een herstbruiloft), of misschien helemaal geen vulling in de cc. Ook vraag ik me af of ik het beslag ook met smaakstofje kan verrijken voor het bakken, wellicht kan ik daar ook een geschikt smaakje aan geven> Graag hoor ik jullie suggesties.
bedankt alvast!! g
groeten,
Jettie