1

Onderwerp: kan ik hiermee afsmeren ?

ik ga zo een taart maken,
en vroeg me af, of ik kan afsmeren (zoals je botercreme gebruikt)

met de toef die ik altijd maak

boter, poedersuiker, monchou, hier maak ik altijd een toef van,

maar kan ik datzelfde dus gebruiken om af te smeren ?


Marjolein

Re: kan ik hiermee afsmeren ?

Hoi,

Nee, volgens mij niet. Mon chou is een roomkaas, ik denk dat je marsepein of fondant hier van gaat smelten. Je kunt beter afsmeren met suiker en boter(creme(mix) en een paar druppels essence hier aan toevoegen of een ander lekker smaakje.

3

Re: kan ik hiermee afsmeren ?

je kan ook gewoon je taart afsmeren met jouw lekker recept en er dan geen marsepein of fondant op leggen.
Decoraties kan je ook in kneedbare chocolade maken, dat smelt niet direct...

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: kan ik hiermee afsmeren ?

de bedoeling is wel om het met marsepein te bekleden,

dan ook maar botercreme maken

dank voor jullie antwoord !