1

Onderwerp: Vulling Chocobom..

Ik heb al meerdere topics gelezen, maar vraag het toch nog even!

Ik ga zondag een Chocobom maken (eerste keer) en wil graag 2 vullingen.
Hebben jullie lekkere ideetjes?
Ik dacht zelf aan in ieder geval 1 van deze 3: BonBonBloc, Banketbakkersroom of Chocolademousse.
Weten jullie lekkere combi's?
En voor het afsmeren?

En nog een vraagje, kan ik de smarties er zondag al op doen (taart is voor maandag). Of gaan deze verkleuren?

Alvast bedankt! :)

2

Re: Vulling Chocobom..

Ik heb de bonbonbloc vulling nog nooit geproefd, maar het klinkt erg lekker, ik zou voor die vulling gaan.
Ik neem aan dat de taart de koelkast ingaat.
Ivm condens zou ik met de smarties liever wachten tot maandag.
Als de taart buiten de koelkast bewaard word(met andere vulling) kan je de smarties er van te voren opdoen.
Ze gaan verkleuren als ze in aanraking komen met vocht.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

3

Re: Vulling Chocobom..

Bedankt! :)
Dan doe ik de smarties er maandagochtend op..
De chocoladesticks (Xenos) kunnen er neem ik aan al wel op toch aan de zijkanten?

Heb je een idee voor een combi vulling bij de BonBonBloc?
Wat lijkt je lekker?
En dan gewoon afsmeren met BC of ChocBC? Of iets anders?

4

Re: Vulling Chocobom..

Ik heb trouwens naturel biscuit ;)

5

Re: Vulling Chocobom..

Een chocobom met naturel biscuit???
Dan is het bij mij gewoon een taart met chocoladevulling hoor!  :lol:  :lol: :lol:
(Helemaal als je ook nog met bbr gaat vullen.)

Bij het woord chocobom denk ik aan een (natte) chocoladecake met chocoladevulling en een afwerking van chocolade (ganache ofzo). Das bij mij een chocobommmmmm :9  :9  :9  ;)

Dat is toch een TAART waard!

6

Re: Vulling Chocobom..

de chocobom die ik ooit maakte was
chocobiscuit met een laag ganache vulling, een laag aangevette slagroom met een dun laagje knapperige choco en bovenop afgesmeerd met ganache... langs de zijkanten chocosticks idd.

erggg lekker..errgggg machtig :)