1

Onderwerp: perzik op siroop

Hallo,

misschien dat deze vraag verkeerd staat, maar dan hoor ik 't wel ;-)
ik heb een vraag voor perzikken in de taart die ik ga maken...echter kan ik nergens perzikkenvlaaivulling vinden... nu zie ik wel overal van die perzik op siroop potten...

hebben jullie een recept waarmee ik dat kan omtoveren tot een mooie 'vlaaivulling'

groetjes, Cat

bakthuys.blogspot.com

2

Re: perzik op siroop

de perziken in kleine stukjes snijden
met sap in een pannetje warm maken
en binden met bijv. maizena aangemaakt met een beetje sap van de perziken
of met een gelantine blaadje

groetjes Colinda   mijn motto : bijzonder feest , eigen taart
                              www.bijzondertaartje.nl

3

Re: perzik op siroop

komt er met maizena geen smaakje aan? (of was dat custard :P...kan zijn dat ik dat door elkaar haal)

groetjes, Cat

bakthuys.blogspot.com

4 Laatst bewerkt door Carien (21-06-2012 09:31)

Re: perzik op siroop

maïzena heeft geen smaak, gelatine ook niet :nooo

:shh: en zelfgemaakt is veulllllekkerder, en zonder E-tjes :thumb:  ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: perzik op siroop

oké, dan weet ik dat en kan ik dat eens gaan proberen :)! thnx!!

xx Cat

bakthuys.blogspot.com