1

Onderwerp: Toef

Hoi,

ik heb al bij de faq gekeken hoe ik een mooie toef op een cupcake kan maken. Wie heeft er evaring mee? Ik heb geen idee wat ik het beste kan gebruiken en hoe ik het moet klaarmaken.
Kan ik er bv ook een goude kleur aan toevoegen? Hoe lang moet ik mixen ed....
En kan dat een dag vantevoren of stort dan alles in  :/ ???

Ik wil het al zolang eens proberen maar weet ff niet goed hoe..

Alle tips zijn welkom!

Alvast bedankt,
groetjes Femke

Groetjes Femke mv Fabine ('08) en Eva ('09)

2

Re: Toef

Hi Femke,

Ik gebruik altijd de 1M van Wilton om de toef te maken. De toef zelf maak ik met botercreme (en smaakje naar keuze). Je kunt daar inderdaad een kleurtje aan toevoegen als je wilt.

Op internet (youtube) kun je heel veel filmpjes vinden over hoe je een toef het beste kunt maken. Dat leert veel makkelijker dan een tekst  :)
Je kunt de cakejes best een dag van te voren opspuiten. Ik zou ze dan wel in de koelkast bewaren. Ik heb geen ervaring met buiten de koelkast bewaren als je de toef al gezet hebt.

Succes,
Sabine

Liefde is... elke dag een taartje