Onderwerp: Tylose
Ik heb een paar vraagjes over tylose:
1) Wat is Tylose precies?
2) Waarvoor moet je het gebruiken?
3) Is het echt noodzakelijk om het te gebruiken bij je fondant?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Tylose
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb een paar vraagjes over tylose:
1) Wat is Tylose precies?
2) Waarvoor moet je het gebruiken?
3) Is het echt noodzakelijk om het te gebruiken bij je fondant?
Tylose is een poeder die je door de fondant doet als je bijvoordbeeld iets moet boetseren.
Een beetje tylose vermengt met water kun je als lijm gebruiken.
het is niet noodzakelijk, alleen als je wilt dat iets hard wordt. poppetjes bijv, maar niet voor het bekleden van een taart
mijn kinderen noemen het hardmaak poeder
Is een strik die je maakte van fondant en tylose ook nog eetbaar?
Is een strik die je maakte van fondant en tylose ook nog eetbaar?
Als je tylose hebt gebruikt dat geschikt is voor voedselbereiding wel. Maar niet iedereen vindt het dan nog lekker.
jyttevw schreef:Is een strik die je maakte van fondant en tylose ook nog eetbaar?
Als je tylose hebt gebruikt dat geschikt is voor voedselbereiding wel. Maar niet iedereen vindt het dan nog lekker.
De tylose van de webshop is dus wel geschikt?
De tylose van de webshop is dus wel geschikt?
Als je het bij een taartenwinkel koopt zal het wel goed zitten.
jyttevw schreef:De tylose van de webshop is dus wel geschikt?
Als je het bij een taartenwinkel koopt zal het wel goed zitten.
Dankjewel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Tylose
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.