1

Onderwerp: Tylose

Ik heb een paar vraagjes over tylose:

1) Wat is Tylose precies?

2) Waarvoor moet je het gebruiken?

3) Is het echt noodzakelijk om het te gebruiken bij je fondant?

2

Re: Tylose

Tylose is een poeder die je door de fondant doet als je bijvoordbeeld iets moet boetseren.

Een beetje tylose vermengt met water kun je als lijm gebruiken.

3 Laatst bewerkt door taartenprinsesje (02-06-2012 21:07)

Re: Tylose

het is niet noodzakelijk, alleen als je wilt dat iets hard wordt. poppetjes bijv, maar niet voor het bekleden van een taart

mijn kinderen noemen het hardmaak poeder ;)

I never met a calorie I didn't like....

4

Re: Tylose

Is een strik die je maakte van fondant en tylose ook nog eetbaar?

5

Re: Tylose

jyttevw schreef:

Is een strik die je maakte van fondant en tylose ook nog eetbaar?

Als je tylose hebt gebruikt dat geschikt is voor voedselbereiding wel.  Maar niet iedereen vindt het dan nog lekker.

6

Re: Tylose

SugaHolic schreef:
jyttevw schreef:

Is een strik die je maakte van fondant en tylose ook nog eetbaar?

Als je tylose hebt gebruikt dat geschikt is voor voedselbereiding wel.  Maar niet iedereen vindt het dan nog lekker.

De tylose van de webshop is dus wel geschikt?

7

Re: Tylose

jyttevw schreef:

De tylose van de webshop is dus wel geschikt?

Als je het bij een taartenwinkel koopt zal het wel goed zitten.

8

Re: Tylose

SugaHolic schreef:
jyttevw schreef:

De tylose van de webshop is dus wel geschikt?

Als je het bij een taartenwinkel koopt zal het wel goed zitten.

Dankjewel :)