Onderwerp: hoe zorg ik dat de zure mat bol blijft staan ?
ik wil graag deze cupcakes maken.
maar de zure matten zakken steeds in.
iemand een idee hoe ik ze bol kan laten staan ?
gr
Marjolein
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » hoe zorg ik dat de zure mat bol blijft staan ?
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik wil graag deze cupcakes maken.
maar de zure matten zakken steeds in.
iemand een idee hoe ik ze bol kan laten staan ?
gr
Marjolein
Uit laten drogen op iets ronds, anders blijft ie soepel...
uitdrogen werkt ook niet
ga nu tylose proberen aan de onderkant
iets dichter bij elkaar zetten en verder in de wolkjes steken????
hoi,
heb ik ook al geprobeerd, helaas lukte dat ook niet
water staat nu af te koelen om tylose te maken
hoi,
heb ik ook al geprobeerd, helaas lukte dat ook niet
water staat nu af te koelen om tylose te maken
Hoe lang heb je ze laten drogen? En met tylose zijn ze niet meer te eten kan je ze beter in suikerstroop oid dopen
al 4 dagen laten drogen,
op een ronde mal.
wat bedoel je met suikerstroop ???
Misschien dichter bi elkaar. ik zie dat je voorbeeld icing heeft gebruikt en jij fondant wolkjes. Misschien zit daar een verschil in SUCCES
Het is wel een super leuk idee!
hoi,
het zijn allebei voorbeelden van iemand anders
heb wel icing gebruikt (uit een tube)
daaronder cream cheese frosting.
maar de matten zakten steeds in.
misschien die suikerstroop proberen ?
maar weet niet wat ze daarmee bedoeld ?
Misschien kun je ze aan de onderkant verhitten zodat de suiker daar smelt, dan in vorm brengen en wachten tot de gesmolten suiker is gekristalliseerd?
zelf royal Icing maken? Watv ik heb begrepen wordt de icing uit een tube niet hard. Misschien kun je de matten met RI beter vastzetten
Had ik vorig jaar ook... Echt vervelend!
al 4 dagen laten drogen,
op een ronde mal.
wat bedoel je met suikerstroop ???
Glucosestroop oid
het is een beetje gelukt.
nu weet ik ongeveer hoe ik het ga doen als ik ze voor mijn neefje ga maken.
zure matten bestrijken aan 1 kant met water en poedersuiker
(laten staan) dan worden ze wat harder.
cc met blauw insmeren (cream cheese frosting)
insnijden dan zure mat erin en dan witte toefjes erom heen.
Marjolein
Ze zijn wel erg leuk, gelukkig is het nu wel gelukt.
mag ik vragen waar je die zure matten vandaan hebt, want die zijn wel echt heel leuk! Hier heb ik alleen maar rode en groene gezien
bij ons verkopen ze die bij de jumbo.
maar heb ze ook in andere supermarkten gezien volgens mij (bij de emte, hadden ze zelfs 2 merken regenboogmatten)
succes !
Dan ga ik eens bij de jumbo kijken, bedankt!
Is het uiteindelijk gelukt met je cupcakes?
dachtt eerst wel dat ging
nu wilde ik ze vandaag maken
maar die matten blijven zo slap, zakken steeds in.
zoek nog steeds een manier om die matten echt hard te maken
(Dun) strookje eetbaar papier eronder? Zodat je het niet ziet maar het wel verstevigt.
Of gelatine, dat zie je zeker niet, het is alleen niet lekker.
kan wel proberen
gelatine te maken (gewoon zon blaadje oplossen ?)
daar de mat doorheen halen, om een vorm leggen en dan laten drogen ?
waarom mail je niet gewoon 1 van de websites/bakkers waar je de foto vandaan hebt gehaald?
heb ik al gedaan, en die zei niets speciaals gedaan te hebben
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » hoe zorg ik dat de zure mat bol blijft staan ?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.