Onderwerp: help! hoe kan dit nou?!
Normaal gesproken nooit geen problemen gehad met het maken van een biscuit, maar vandaag...
Heb vanmiddag geprobeerd eentje te bakken = mislukt
en nu vanavond nogmaals een poging gedaan en ook die is gigantisch mislukt
Ik deed het beslag 8min mixen op hoog en dan nog 2 min. laag. Daarna gaat het in een voorverwarmde oven op 160 graden ( hetelucht) en hij heeft er 45min. in gestaan, daarna nog 5 min. op 180 graden, toen haalde ik hem eruit.
Wilde ik de ring losmaken zodat ik het biscuit op mn rooster kan laten afkoelen, maar het leek het meeste op soort van vla wat eruit kwam vloeien :(
Het is al een aardige tijd geleden dat ik voor het laatst een biscuit heb gebakken, dus ik weet ook niet meer of ik het eerder wel op 160 graden deed of niet.
Iemand nog een idee of het ergens anders aan ligt?
geloof dat we voor morgen maar een slagroomtaart bij de Hema moeten kopen