1

Onderwerp: Hoeveel lagen

Mag ik vragen hoeveel lagen vulling iedereen in hun taarten verwerkt?

En zijn dit meerdere lagen van hetzelfde of allemaal verschillende vullingen?

Bedankt alvast!!!

2

Re: Hoeveel lagen

ik doen altijd 2 vullingen per laag,en welke dat is smaak aan klant

Re: Hoeveel lagen

Thanks voor je antwoord!

Je bedoelt dus 2 lagen vulling per taart, begrijp ik dat goed?!

Re: Hoeveel lagen

meestal drie een enkele keer vier. Bij oneven aantal altijd jam twee keer en creme 1x omdat ik de taart al machtig genoeg vind

5

Re: Hoeveel lagen

meestal zijn mijn taarten hoog genoeg om 3 lagen te vullen.
ik gebruik dan  1 laag jam, lemoncurd of iets anders met vruchten en 2 lagen creme.

6

Re: Hoeveel lagen

vanwelie schreef:

ik doen altijd 2 vullingen per laag,en welke dat is smaak aan klant


ja 2 lagen vulling per taart en als is mooi hoog dan meer

7

Re: Hoeveel lagen

meestal 3 x.
een keer jam
een keer creme
een keer zwitserse room (evt. met aardbeien)

8

Re: Hoeveel lagen

Meestal 4 lagen, soms 3. Jam/vlaaivulling/vruchten of iets dergelijks altijd 1x, de andere soort vulling in alle andere lagen.

Groet, Jolanda

Re: Hoeveel lagen

Ik doe altijd 2 lagen vulling. En wat ik er in doe? Net wat er gevraagd wordt.

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

10

Re: Hoeveel lagen

Ik vul altijd 3x: 1 laag botercrememix (evt. met smaakje), 1 laag "wat anders" (bijv. mona toetje, bonbonbloc creme, lemon curd, vlaaivulling) en 1 laag jam.

Natuurlijk altijd in overleg met degene voor wie ik de taart maak.

~ Never waste a good crisis... ~

11

Re: Hoeveel lagen

Vul met 2 lagen in de gewenste smaak

12 Laatst bewerkt door mieperdepiep (01-06-2012 09:50)

Re: Hoeveel lagen

Zo veel als ik er in krijg. Hier een fotootje van mijn 'binnenkant': http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=197067
Of deze:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=192703

Ik ben nog steeds aan het oefenen met het biscuit dunner krijgen. Maar mijn smaak is dat ik biscuit van zichzelf gewoon niet echt speciaal vind. Hij moet het echt hebben van getrempeerd zijn met een smaakje en verder een mooie bite aan de vullingen geven. Dus hoe dunner de lagen met daartussen dunne vullingen hoe mooier de textuur van de taart, vind ik dan, wil niemand voor het hoofd stoten..  :s
Ik vind daarnaast 2 of 3 smaken daarbinnen vaak ook veel spannender dan 1 (als ze goed bij elkaar kloppen tenminste). Dan heb ik ook nog het liefst dat de smaken anders van textuur zijn, dus de een juist glad en de ander juist luchtig. Dan krijg je zo'n lekkere taart!  :Y ... Maar misschien heb ik teveel kookprogramma's gekeken.  O-)