1

Onderwerp: Vraagje: pastillage tragacant

Hallo beste mede-bakkers,

Ik ben bezig met het boek van Debbie Brown... Ik wil graag de pastillage maken die daarin staat, alleen heb ik geen idee wat tragacant (of dragant) is en hoe ik er aan kan geraken...

Kan iemand mij alsjeblieft helpen...?

Alvast heel erg bedankt voor de reactie...

Groetjes,
Jessy

Een welgemeende glimlach is als een straaltje zonneschijn op een donkere dag...

2

Re: Vraagje: pastillage tragacant

Tragantgom is de natuurlijke versie van Tylose. Vervangen door tylose dus :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3 Laatst bewerkt door JessyDP (21-05-2012 19:53)

Re: Vraagje: pastillage tragacant

Hartelijk bedankt voor de snelle reactie...! Nu kan ik weer verder... :)

Is dat dan dezelfde hoeveelheid die ik daarvoor kan nemen? Bv: twee theelepels tragacant is hetzelfde als twee theelepels tylose? Of ligt dat toch anders?

Groetjes,
Jessy

Een welgemeende glimlach is als een straaltje zonneschijn op een donkere dag...

Re: Vraagje: pastillage tragacant

pastillage of dragant maak je toch met bloemsuiker, water en gelatine , maar de juiste verhouding weet ik niet mee

5

Re: Vraagje: pastillage tragacant

JessyDP schreef:

Hartelijk bedankt voor de snelle reactie...! Nu kan ik weer verder... :)

Is dat dan dezelfde hoeveelheid die ik daarvoor kan nemen? Bv: twee theelepels tragacant is hetzelfde als twee theelepels tylose? Of ligt dat toch anders?

Groetjes,
Jessy

Dat komt min of meer wel overeen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag