1

Onderwerp: Afsmeren met ganache

Ik wil wel eens wat anders dan afsmeren met botercreme en nu ben ik op ganache gestoten (http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=5922)

Kan ik dit recept ook gewoon smeren of is het alleen bedoeld om te gieten....
Doen jullie hier overheen nog fondant of laten jullie de taart dan zo????

En als ik dan ga versieren met fondant, waarmee plak ik het dan vast???

Een fb-pagina om alles te showen/
www.facebook.com/LuckeyBakery

2

Re: Afsmeren met ganache

Als je het laat afkoelen, kun je het opkloppen en daarna ermee afsmeren. Net als botercreme dus. Je plakt je fondant of marsepein er dan zo op, het is kleverig.

Als je er geen fondant of marsepein op wilt, moet je gieten.

Tieneke

3

Re: Afsmeren met ganache

of je doet a la Michelle (inspired by Michelle, 3x you tube),  :shh: maar dan veel minder dik ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl