1

Onderwerp: Vulling combinaties

Ik heb de zoekfunctie gebruikt, maar niet gevonden wat ik zocht..

Ik mag een taart maken voor drie jongens, stapel van 2 hoog.

Het is een aardig stukje rijden (40-50 min) en dan is de taart dus ongekoeld. Ik ben dan ook op zoek naar een vulling die niet in de koelkast hoeft.
Maar ze willen bij voorkeur geen botercreme vulling. Ik dacht in ieder geval aan vlaaivulling. Maar alle recepten die me iets lijken (iets met chocolade, of iets zoets), gaat slagroom in.
Ik ben bang dat vlaaivulling + jam te veel van het goede wordt...

Wie heeft goede ideeën?

Groetjes,
Marieke

2

Re: Vulling combinaties

Je zou de vulling veilig kunnen maken door de slagroom te  verhitten tussen de 80 en 100 graden (niet koken) en dan de chocolade erin kunnen doen, na afkoelen kun je dit opkloppen en dan heb je een "buiten de koelkast veilige" chocomousse

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling