1

Onderwerp: Moederdagtaart met bavarois

Ik zag net in het blaadje van de Lidl een moederdaghartje van chocolade of frambozen bavarois staan.

Dan moet ik toch ook kunnen maken.
De vorm heb ik al :)

En dan de rest:
Bodem: cake?

Wie heeft een goed recept hiervoor

Groetjes,
Vivke

2

Re: Moederdagtaart met bavarois

Hier links bij de recepten staan verschillende cake- en biscuitrecepten. Of anders even zoeken in de rubriek ingezonden recepten. Staan ook heel lekkere in!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Moederdagtaart met bavarois

mijn grote vraag is of de bodem met cake is?
en kan ik met verschillende soorten bavarois laagjes maken? (2)

Groetjes,
Vivke

4 Laatst bewerkt door spidygirl (08-05-2012 09:18)

Re: Moederdagtaart met bavarois

Vivke schreef:

mijn grote vraag is of de bodem met cake is?
en kan ik met verschillende soorten bavarois laagjes maken? (2)

nee geen cake , maar biscuit
in de banketbakkerij deden we altijd eerst een koekbodem dat insmeren met aardbeijam.
dan dun laagje biscuit - bavaroise- weer dun laagje biscuit en als bovenste laag weer bavaroise
en dan toeven slagroom erom met verse aandbeien en chocolade

jammie

nog even een foto:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-MK8NREGR-D.jpg

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

5

Re: Moederdagtaart met bavarois

dat ziet er goed uit! bedankt, nu kan ik verder!

Groetjes,
Vivke

6

Re: Moederdagtaart met bavarois

Vivke schreef:

dat ziet er goed uit! bedankt, nu kan ik verder!

dankje en succes met bakken

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

7 Laatst bewerkt door fenny (08-05-2012 10:27)

Re: Moederdagtaart met bavarois

spidygirl schreef:
Vivke schreef:

mijn grote vraag is of de bodem met cake is?
en kan ik met verschillende soorten bavarois laagjes maken? (2)

nee geen cake , maar biscuit
in de banketbakkerij deden we altijd eerst een koekbodem dat insmeren met aardbeijam.
dan dun laagje biscuit - bavaroise- weer dun laagje biscuit en als bovenste laag weer bavaroise
en dan toeven slagroom erom met verse aandbeien en chocolade

jammie

nog even een foto:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-MK8NREGR-D.jpg

dat ziet er lekker uit  :)