1

Onderwerp: Rand scheurt paar uur na bekleding

Het is me nu al een aantal keren gebeurt dat het fodant op mijn taarten beginnen te barsten/scheuren op de rand, nadat ik de taart in de koelkast heb gezet. Het lijkt net of hij uitdroogt en dan krijg ik overal barstjes in langs de rand.
Ik gebruik fondant van de sligro, soms wit en soms kleur ik het zelf.
Wat kan dat toch zijn??? En als het gebeurd kan ik het ooit nog repareren? Het lijkt zo knullig!

2

Re: Rand scheurt paar uur na bekleding

Denk dan toch dat je het te dun hebt uitgerold of bij het bekleden iets te hard aan de onderkant bent bezig geweest waardoor er teveel rek op is komen te staan. Mss even fotootje maken volgende keer en plaatsen, dan is het mss te zien waar het probleem ligt.

Re: Rand scheurt paar uur na bekleding

Welke botercreme gebruik je?

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten