Onderwerp: help !!!advies voor bavoirse en slagroom !!!!
meiden vraagje moe een taart maken en normaal bewaar ik mijn taarten in een aparte ruimte maar niet gekoeld
nu moet ik een taart maken met de vraag slagroom en aardbeibavriose
ik heb uit de shop de bav. gekocht dus dan een lepel jam erdoorheen?
en de slagroom las ik van de sligro?
ik ben van het simpele dus hoeft niet ingewikkeld als het maar lekker is haaha
maar kan iemand me advies geven , het word een stapel met een geboesteerd poppetje erop en sterren van fondant met tylose .... de taart is van marsepein met de inhoud
de bovenkant is van choc biscuit en inder van natruel en dan gevuld met de bav. en slagroom
hoe zouden jullie het doen? gewoon de taart in geheel in de koeling ?
smelt de deco's niet in de koeling?
en advies van de vullen en hoe
thanksssss voor deze vele vragen
oja en stappelen met maiskolfprikkers? heb eerst kitkats gedaan maar durf ik nu niet aan